17 خرداد 1402

شرکت خودرو گذر موقت

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
فائزه فیروزی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
میخواستم یه شرکت برای خودرو گذر موقت تشکیل بدم برای واردات خودرو که خودرو گذر موقت در بهترین حالت ممکن 6 ماه در ایران می‌تونه تردد داشته باشه و برای تمدید به کشور مبدا برگرده و دوباره تمدید بشه و بیاد اگر داخل کشور مقصد (ایران) پس از 6 ماه مالک 10 روز فرصت داره که خودرو را به کشور مبدا برگردونه و اگه اینطور نشه خودرو قاچاقی و مالک مجرم شناخته میشه آیا این به نام شرکت ثبت میشه یعنی شرکت باید پیگیری کنه و دنبالش باشه یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقتتون بخیر با توجه به پرسش شما مطابق آئین نامه اجرایی قانون امور گمرکی عواقب واگذاری یا فروش خودروی ورود موقت شده قبل از انجام تشریفات قطعی گمرکی خودروی مورد نظر با عدم رعایت تشریفات ،به ذینفع مربوط است . شایان ذکر است ذینفع شخص مالک خودرو یا دارندۀ جواز که نام وی در جواز عبور درج گردیده است اگرشرکت مطابق اساسنامه بتواند صاحب جواز یا مالک خودرو باشد در صورت تخلف از قانون امور گمرکی و تشریفات خودرو گذر موقت مسئولیت دارد