17 خرداد 1402

حقوقی و در مورد آیین دادرسی مدنی بوده

دسته بندی : حقوقی | وکالت
سید ابراهیم رحمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده بعنوان وکیل اتفاقی دادخواستی به دادگاه ارائه دادم و مستندات وکالت رو هم ضمیمه دادخواست کردم ولی بجای قید وکیل اتفاقی اشتباها و از روی مسامحه در دفتر خدمات قضایی عنوان نماینده حقوقی در قسمت سمت دادخواست درج شد، همچنین دادگاه اقدام به صدور قرار کارشناسی کرده و کارشناس هم نظریه خود را به دادگاه ارایه داده و پرونده آماده صدور رای بوده ولی الان دادگاه اقدام به صدور قرار رد دعوی به دلیل عدم احراز سمت کرده و گفته که خواهان بایستی در قسمت ستون خواسته و سمت عنوان صحیح وکالت رو قید میکرد در حالیکه عنوان نماینده حقوقی رو درج نموده و لذا بدلیل عدم احراز سمت قرار رد دعوی به استناد بند پنجم ماده ۸۴ قانون ایین دادرسی مدنی صادر میگردد،الان سوال من اینه که بعد از گذشت ۲ سال از پرونده دادگاه میتونه بدون اینکه ابلاغ تکمیل دادخواست داده باشه قرار صادر کنه و اینکه چطور و طبق کدام مواد قانونی و استدلالی میتونم در دادگاه تجدیدنظر رای دادگاه شهرستان را نقض کنم، آیا امکانش هست‌؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب در رویه قضایی و قانون آدم عنوانی تحت تکمیل یا اصلاح دادخواست نداریم و دادگاه زمانی که با دادخواست اشتباه روبه رو میشه تکلیفی به اخطار مبنی بر رفع اشتباه ندارد.تنها در ماده 98 قانون آیین دادرسی مدنی یه مورد افزایش و کاهش و تغییر خواسته را با حفظ منشأ دعوا پیش بینی کرده.دادخواست جدید و صحیحی طرح کنید.