18 خرداد 1402

چگونه مانع فروش ملکی شوم که بابت آن به همسرم وکالت فروش دادم ؟

دسته بندی : حقوقی | وکالت
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . وقت بخیر
من بیست ساله ازدواج کردم. تا چند سال پیش زندگیم معمولی بود . متأسفانه خیانت کردم . همسر در ازای بخشیدن مهریه و برگردوندن اموالی ک بنامم بود منو بخشید که ای کاش نمی‌بخشید ...‌‌سه سال میگذره. واقعا شرایط برام سخته برای ادامه ی زندگی. هیچیم ندارم. شاغل هم نیستم. ماشین و زمینی ک‌بنامم بود گرفت و فروخت. مهریه رو هم بخشیدم . ولی ی خونه هست ک سه دانگ بنام منه و سه دانگ بنام ایشون . در وثیقه ی بانکه. وکالت فروش رو بهش دادم ولی هنوز بنام منه . میخوام بدونم میتونم اقدام کنم ازش بگیرم اون سه دانگ رو ؟ من مهریه رو بخشیدم ولی نفقه و ... میتونم بگیرم یا ن؟‌

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی در مورد وکالت فروشی که به همسر خود دادید اگر مبایعه‌نامه ای نوشته نشده میتوانید آنرا صوری به شخص مورد اعتماد خود مثل مادرتان بفروشید یا آنرا صلح کنید اعطای نیابت در موضوع وکالت موجب سلب اختیار موکل نیست و موکل نیز همچنان می تواند موضوع وکالت را اصالتا انجام دهد. در این فرض با انجام موضوع وکالت توسط موکل، موضوعی برای عقد وکالت باقی نمی ماند. در مورد نفقه بله نفقه به شما تعلق میگیرد