18 خرداد 1402

ازدواج مجدد به دلیل عدم تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
محمدعلی جهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
بعد از اینکه سه بار تمکین کردیم و دختره حاضر نشده سر زندگیش حاضر بشه و الان سه سال میگذرهو هنوزم درگیر دادگاهم،،، میتوانم ازدواج مجدد داشته باشم یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. شما در صورتی میتوانید اقدام به ازدواج مجدد کنید که ابتدا دادخواست تجویزازدواج مجدد را به طرفیت همسر تون اقامه کنید. و رای به نفع شما صادر بشه. حتی چنانچه در دادخواست الزم به تمکین هم همسرتون محکوم شده باشه. به احتمال خیلی زیاد رای تجویز ازدواج به نفع شما صادر میشه و در این صورت میتوانید اقدام به ازدواج کنید.