11 تیر 1401

نفقه زوجه با شرایط اعلامی در سئوال مطروحه

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. نفقه خانم با شرایط دانشجو دکترا و کارمند و ۳۵ ساله و در منزل پدری در رفاه بودند را به طور تقریبی بفرمایید لطفا. و همچنین زوج منزل را تهیه نکردند و ۴ ماهه که ازدواج کردند.
ممنون میشم نفقه حدودی را بفرمایید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ به لحاظ اینـکه تعیین مبلغ نفـقه زن؛ یک امری کاملا تخصصی و کارشناسانه می باشـد، فلـذا محاسبه نفقه توسط کارشناس رسمی و یا خبره دادگستری انجام می شود و به شاخصهایی مانند؛ ۱- سن و سال ۲- تحصیلات و شاغل بودن یا نبودن، ۳- جایگاه خانوادگی، ۴- وضعیت اجتماعی و شغلی زوجه ۵- شهر و محل سکونت زوجه به علاوه سایر عوامل تاثیر گذار در این رابطه بستگی دارد.. بنابر این مبلغ نفقه زن در هر سالی، نرخ ثابت و مشخصی نداشته و در هر مورد ممکن است در یک شهر برای دو نفر خانم، نفـقه متفاوت تعیین گردد. با توجه به توضیحات مطروحه شما؛ ممکن است نفـقه شما بین یک میلیون و سیصد تا دو میلیون تومان تعیین گردد. مؤید باشـید..