18 خرداد 1402

پرداخت دیه از بیمه تا سقف تعهدات امکان پذیراست

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به پرداخت غرامت بیمه
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدرم ۲سال پیش با پژو چپ کرد پلاک ماشین ویلچر بود پدرم با ماشین داخل آژانس کار میکرد ماشین هم گاز و ترمز اتوماتیک بود قانونی با مدارک ‌
چند سال ماشین و بیمه کرایه زدم یعنی اضافه بود داده مسافر کشی بیمه کرده خوده داخل بیمه کرایه شخصی پشت ‌گواهینامه پدر من ک پایه ۳هست زده محدودیت رانندگی کد۱۱ یعنی ماشین شخصی الان بیمه خسارت دیه ک خودش داخل ماشین بوده چپ کرده رو میگن پرداخت نمی کنن ما میتونیم کاری کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شرکت بیمه در هر صورت موظف هست تا سقف تعهدات خود خسارات ودیات رو پرداخت کند .