18 خرداد 1402

وکالت برای حضانت فرزند مشترک

دسته بندی : خانواده | حضانت
سمانه ده حقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید . من ۲ سال پیش در مورد حضانت فرزندانم به خانمم حق وکالت حضانت فرزند دادم ولی در وکالتنامه سنی مشخص نشده است و الان سن فرزندانم یکی ۱۲ و یکی ۴ سال هست . الان که به مشکل خوردیم اون نمیزاره ببینمشون آیا ایشون میتونن تا هر سنی حضانت بچه ها رو که مشخص نیست بر عهده بگیرن یا سن مشخصی داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. طبق قانون، حضانت فرزند دختر از هفت سالگی تا نه سالگی و حضانت فرزند پسر از هفت سالگی تا پانزده سالگی با پدر می باشد. اگر فرزندان شما در این سن هستند و در وکالت اعطا شده، حق عزل وکیل را اسقاط نکرده اید، می توانید برای ابطال وکالت و گرفتن حضانت اقدام نمایید.