18 خرداد 1402

مطالبه مهریه و دادخواست طلاق و حضانت

دسته بندی : خانواده | مهریه
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر.بنده متاهل هستم و دو تا بچه دارم،امروز متوجه شدم شوهرم بهم خیانت کرده حالا نمیدونم اقدام کرده یا نه اما از تو تلگرامش دیدم که سفارش داده با یه خانم رابطه بگیره و سر هزینه اش هم چک و چونه زده بود،و یه مورد دیگه هم دیدم که باز هم تو تلگرام در تلاش هست که با یه خانم رابطه بگیره .خودم شاغل هستم پرستار هستم ،قبلا کاملا بهش اعتماد داشتم مرزی برای دارایی ها مون نگذاشته بودم،هنوز به روش نیاوردم که پیام هاش رو دیدم،میخام قبلش تکلیف اموالم رو مشخص کنم،الان گیج هستم و نمیدونم اولین قدم چیه،آیا لازم هست اسکرین شات از پیام های تلگرامش بگیرم؟میتونم هم مهریه ام بگیرم هم بچه هام؟فعلا فقط نصف خونه ای که توش ساکن هستیم به نامم هست اما یه آپارتمان،یه ماشین،و یک چهارم یک آپارتمان توی شیراز هیچ کدوم سهمی توش ندارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است،مهریه قابل مطالبه است،اموال به جز یک خانه قابل توقیف هستند بابت مهریه. اما طلاق را فعلا نمیتوانید مطرح کنید. سوال شما کلی است اگر در خصوص جزئیات اطلاعاتی لازم دارید میتوانید از مشاوره ی تلفنی استفاده کنید.موفق باشید