11 تیر 1401

امکان اصالت سنجی نامه و یا قرارداد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دایی من یک نامه به یک زن بی سرپرست داده برای کمیته امداد زه عنوان ضمانت بعد ی ماه طرح شکایت شده که داییم ۵۵۰ سکه بعنوان عاریه گرفته و احتمال داره او امضا پای برگه کمیته استفاده شده
درواقع یک شخص فقیر و دارای سوءپیشینه چطور ۵۵۰ سکه داده به دایی بنده ؟
دایی منم اصلا از این ماجرا خبر نداشته
الان ۴ شاهد پای برگه امضا کردند و بر علیه دایی من طرح دعوی کردند
و الان توی تماس تلفنی زنی که احتمالا نامه داده به اون آقا که امضای زیرش برداره در خواست ی میلیارد میکنن که بیان دادگاه و تایید کنن برگه به زور ازشون گرفتن
ماهم ی وکیل گرفتیم
حالا یک مشاوره خواستم ببینم تماس تلفنی ها قابل بازیابی است ؟
آیا امکان اصالت سنجی نامه هست ؟
لطفا دایی بنده راهنمایی کنید زندگی که درست کرده طی سالیان سال حالا میخواد به فنا بره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ دایی تان می توانند نسبت به برگه مستند دعوی، ادعای تردید و انکار و یا جعل مطرح نمایند تا موضوع به کارشناسی استکتاب خط و إمضـاء ارجاع و جعلیت و یا اصالت و یا عدم انتساب متن تنظیمی به دایی تان اثبات گردد.. در حالت کلی؛ موضوع مطروحه شما نیاز به بررسی و ارائه راهکارهای لازم دارد که در این مقـوله کوتاه نمی گنجد،، در صورت تمایل از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام کنید تا راهنمایی کامل را دریافت نمایید.. مؤید باشـید..