18 خرداد 1402

تنظیم مبایعه نامه با وکالتنامه

دسته بندی : حقوقی | املاک
فریدون طاهری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما یه خونه ای پیدا کردیم دیروز قرار داد اولیه این خونه رو بستیم .
بنگاهی که رفتیم خونه از اقوامشونه
سند این خونه که نوسازم هست به نام یه خانم مسن (زنداییشون که ۸۰سالشون هست زده شده )اما وکالت این خونه به همین بنگاهی ها که فامیلشون هست داده شده
و ما در واقع با این طرف دوم قرار داد بستیم ،و کد رهگیری به ما دادن .(صابخونه اصلی بنا بر وکالت ،حضور نداشتن)
حالا من میخواستم بدونم در این رابطه مشکلی وجود نداره؟؟

عکس سند و وکالت نامه رو هم دیدیم و عکسشو داریم با چیزی که گفتن مطابقت داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در صورتی که مطابق وکالتنامه اختیار فروش داشته و مطابق شرایط مندرج در وکالتنامه عقد بیع منعقد شده باشد مشکلی نیست