11 تیر 1401

ابلاغیه از اجرای احکام جهت اجرای محکومیت نفقه

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بخاطره نفقه ازم شکایت شد وچون نرفتم حکم صادر شد وکیلم کارای طلاق توافقی رو انجام دادند تموم شد ولی یادشون رفت پرونده نفقه هم رضایت بدن واز 98هیچکدوم از ابلاغئیه رو نرفتم الان دوباره رفتیم پرونده نفقه رو رضایت گرفتیم و ردیف فرعی 1و2پرونده مختومه شده ولی قسمته اجرای حکم هنوزم برام ابلاغییه مییاد حالا باید برم یا نه چون ابلاغییه قبلی هم وقت نظارت جلب متهم بود ولی اخرین ابلاغیبه نوشته در تاریخ فلان جهت اخذ توضیح از طرفین
(حکم صادر شده هم دوسال حبس تعزیری بود تقریبا یسالش. تموم شده بود وکیلم رفت تقاضای بخشش داد
برام یسالو کردن هفت ماه و20میلیون تومان در وجه دولت پرداخت کنم وچون نرفتم حکم جلب صادر کردن البته الان دوسالم هست طلاق توافقی دادم ولی دادگاه کوتاه نمییاد)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می تواتید به استناد حکم طلاق توافقی، رضایت نامه خواهان را به دایره اجرای احکام ارائه نمایید تا نسبت به مختومه نمودن پرونده اجرایی اقدام گردد.. مؤید باشید..