02 آبان 1400

دریافت حق خود از اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من در یک شرکت کار میکنم سه ماهه مشغولم روز اول قرار داد نبستن با من شفاهی حقوق پایه رو گفتن که الان تغییرش دادن روز های تعطیل رسمی اجبار به کار کردن روز جمعه که تعطیل هستش شش ساعت اجبار به کار بدون اضافه کاری محسبه میکنن الان که رفتم اعتراض کردم میخوان با جابه جایی کار من فشار بیارن که من استعفا بدم اضافه کاری رو اجباری کردن میگن باید هر روز یک ساعت اضافه کاری کنین

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم شما میتوانید از طریق اداره کار اقدام به اخذ حداقل حقوق پایه اداره کار و نیز حق بیمه و موارد ... دیگر را دریافت نمایید و یا با شرایط همچنان ادامه دهید