19 خرداد 1402

با توجه به اینکه برادرم دوبرابر من سهم بردهآیا الباقی ماترک به من میرسد

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر. در مورد بحث تقسیم ارث سوال داشتم. بعد فوت پدرم دارایی که ارث گذاشتن: یه منزل به ارزش ۶ میلیارد _ دو منزل هر کدام دو و نیم ميليارد _یک زمین و مغازه به ارزش ۲و نیم الی ۳ میلیارد بوده_ برا تفکیک سندها خانه ۶ ميلياردي به نام برادرم و یکی از ۲و نیم میلیاری ها به نام خواهرم و دیگری به نام من (آقا هستم) شد. حالا برای تقسیم باقی مانده اموال با توجه به اینکه برادرم بیش از دوبرابر من و من به اندازه خواهرم سهم برده ام، زمین و دکان به من می‌رسد یا نه؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، با توجه به قیمتهایی که در فرض سوال آورده شده ، قاعدتا الباقی ماترک میبایست به شما برسد ، البته شما قبل از تنظیم سند باید نسبت به تقسیم توافق میکردید و تکلیف مغازه و زمین را هم روشن میکردید .