20 خرداد 1402

معاینه بکارت توسط پزشکی قانونی واخذ گواهی سلامت

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و شب بخیر...لطفا به سوالم جواب بدید ممنون میشم اگه جواب بدید. میخواستم بدونم یه دختر ۱۸ساله میتونه برای سالم بودن و نوع پرده بکارت خودش به پزشک قانونی مراجعه کنه بدون همراه خانواده بصورت شفاهی فقط ازسلامت خود مطمئن بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام دریافت گواهی بکارت، از پزشکی قانونی کشور مراحلی دارد که همه آنها باید به ترتیب طی شود تا فرد یا مرجع متقاضی بتواند آن را دریافت کند . مراحل دریافت گواهی پزشکی قانونی از قرار زیر است : 1- دریافت نامه از مرجع قضایی اولین مرحله از مراحل دریافت گواهی از پزشکی قانونی این است که فرد متقاضی باید از یک مرجع قضایی یا ضابطین دادگستری مثل پلیس نیروی انتظامی یک نامه دریافت کند و آن را به یکی از ادارات پزشکی قانونی ارائه دهد . پزشکی قانونی تنها در صورت این نامه است که به موضوع درخواستی رسیدگی می کند و افراد نمی توانند بدون این نامه از پزشکی قانونی ، تقاضای رسیدگی کنند .شما میتوانید با مراجعه به پزشک متخصص زنان اقدام به اخذ گواهی بکارت نمایید.