20 خرداد 1402

نحوه ملاقات فرزند دختر 9 ساله

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من شاغل هستم از همسرم جداشدم ی دختر تقریبا ۹ساله دارم ، ۵شنبه ها ازساعت ۱۰ میاوردمش تا جمعه ساعت حدود ۱ظهر باید پیش پدرش باشه، اما بخاطر کارمنکه ۵شنبه ازصبح تا ۳ظهر هست مجبورم صبح زود بیارم بزارم پیش مادرم ، اما وقت نمیشه واقعا خوب ببینمش، میخام راهنماییم کنید که بخام هم وقت ملاقاتو ببشترکنم هم اینکه اگه نشد، ۵شنبه غروب بیارمش تا جمعه عروب

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود بهتر است با خانم سابقتان به توافق برسید والا باید مجددا دادخواست ملاقات فرزند از طریق دفتر قضایی مطرح تا در دادگاه رسیدگی شود.