20 خرداد 1402

تنظیم قرارداد صلح در خصوص اموا

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خدا قوت خانمی هستم که ۲۰ سال است که ازدواج کرده ام و همسرم یک واحد آپارتمان و یک ماشین به نامم کرده اند بعلاوه ۸۱۵ سکه مهریه. نگرانی ایشان از این است که بعد از فوت من شرایط این اموال به چه صورت می شود. آیا با تنظیم وصیت نامه محضری مبتنی به بخشیدن مهریه پس از فوت و هبه اموال به ایشان بعد از فوت بنده مشکل برطرف می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر در قالب وصیت فقط نسبت به یک سوم اموال صحیح است بهتر است در خصوص اموال صلح با حق فسخ نمایید در خصوص مهریه صلح نیز کاربرد دارد اما ابرا مهریه بهتر است