11 تیر 1401

طرح دادخواست کاهش سن

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من متولد۷۶هستم میخواستم تاریخ تولدم رو تغییر بدم به۷۹یا۸۰، از لحاظ ظاهری کوچکتر از سن واقعیم هستم واینکه چون میخوام ازدواج کنم ایا میشه با یک جلسه دادگاه بدون وکیل سنمو تغییر بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با دلایل و مدارک کافی اقدام به طرح دادخواستی در اینخصوص بنمایید تا دادگاه با اخذ نطر پزشکی قانونی اقدام به صدور رأی نماید.. توضیح اینـکه با توجه به تاریخ تولد شما، اصـولا با کاهش سن موافقت نمی گردد و دادگاهها اصـولا بلحاظ حفظ ارزش و اعتـبار اسناد سند سجلی، به ندرت در اینخصوص موافقت می نمایند،.مگـر اینکه دلایل قاطعی در اینخصوص وجود داشته باشد.. مؤید باشـید..