20 خرداد 1402

اعطای وکالت در پرونده ملکی

دسته بندی : حقوقی | وکالت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانه ایی روستایی از مادرم خریدم نصف پول رو هم دادم بعد از چند ما که خانه گران شد ومشکل مالیش برطرف شد گفت که خانه نفروختم وتو در خواب ازمن امضا گرفته ای الان وکیل لازم دارم که که ثبت کنم شاهد هم مبایعه نامه رو امضا کرده بنگاهدار شهادت داده حضوری کارشناس خط ۵۰ ۵۰ رای داده چون از طرف شاکی ارجاع به کارشناس شده الان من احتیاج به وکیل دارم در اصفهان در امضا فروشنده هم تاخر و تقدمی وجود نداشته گفته امضا مربوط به فروشنده هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما در هر شهری که سکونت دارید(اصفهان ) بایستی از وکلای آن شهر که در سایت فعالیت دارند ،کمک بگیرید تا پرونده ی شما را مطالعه و بررسی و در نهایت جهت دفاع بپذیرند.یا اینکه با پشتیبانی سایت تماس بگیرید تا به شما وکیل متخصص در این مورد را معرفی نماید . موفق باشید