02 آبان 1400

مطالبه مهریه از اموال همسر

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب من می‌خوام مهریه اجرا بزارم باید اول اثبات زوجیه انجام بدم؟ اتباع هستم و دفتر چه ازدواج مخصوص اتباع دارم و فقط شماره اختصاصی دارم برای اجرا گذاشتن مهریه لازمه که اثبات زوجیه انجام بدم لطفا راهنمایی کنین باید چه اقداماتی انجام بدم با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم همانگونه که بیان نمودید بدوا باید اثبات زوجیت کنید اگر مدرکی(عقد نامه) دال بر اثبات نداشته باشید و با تنظیم دادخواست اثبات و ضمیمه مدارک از طریق دفاتر الکترونیک قضایی با ثبت نام در سامانه ثنا اقدامات بعدی را انجام دهید .اگر نیاز به مشاوره دارید میتوانید از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام نمایید