20 خرداد 1402

دادگاه صالح برای شکایت وراث

دسته بندی : حقوقی | املاک
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ، برای شکایت از عمو خودم که ارث بقیه رو بالا کشیده و درملک و زمینی که وراثتیه بدون رضایت بقیه وراث چند ساله داره زندگی می‌کنه قصد شکایت دارم ملک و زمین در شمال هست و عموی بنده هم اونجا سکونت داره میخواستم ببینم آیا من از تهران جایی که خودم زندگی میکنم میتونم شکایت کنم یا حتما باید برم دادسرای شمال و اونجا شکایت کنم ، منی که شرایط رفتن ب شمال رو ندارم آیا از تهران میتونم شکایتم رو انجام بدم و پرونده در تهران تشکیل بدم در صورتی که ملک و املاک در شمال هست ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر موضوع شما از دو جنبه قابل پیگیری است هم جنبه کیفری دارد هم جنبه حقوقی میتوانید شکایت یا دادخواست خود را از شهر محل سکونت خودتون ارائه دهید اما دادگاه صالح محل وقوع ملک است اگر مشکل رفت و امد دارید از وکیل کمک بگیرید