02 آبان 1400

تقسیم ترکه باتوافق وشکایت احدی از وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مادرقبلاپدردوماهه فوت شده ۴تابرادرو۵خواهریم برادرکوچکترالبته۳۵سالشه ادعامیکندکه منزل پدری که بیشترازنیمی ازثروت پدراست بایدبازورهم که شده مال منباشدوبااوقات تلخی ودرمنگنه قراردادن پدردراواخرعمروخواهربرادرهاامضاآنهاراگرفته بجزبرادربزرگه وحتی کاغذرابه تایید شوراودهیارروستاهم رسانده حالابرادرهادرخانه وبقیه اموال باهم توانی کردن که سرخواهراکلابزارن وچیزی آنطوررکه بایددستگیرشان نشود وخواهرها میگن حالا که اینطوراست ماراضی نیستیم وامضامان راپس میگیریم وسهم قانونی مان راازخانه وبقییه اموال پدری میخواهیم باتوجه باینکه خانه ثبتی به اسم پدراست وگاغذ برادرکوچک هم محضری نشده بااین تفاسیر خواهران میتوانند سهم خانه رابگیرند حرفشان میرسدیانه قبلا ازرهنودهایتان سپاسگزارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کااربرمحترم میتوانید تقسیم ترکه را از دادگاه بخواهید و موضوع به اکراه امضاء نمودن را نیز عنوان نمایید تا در صورت موافقت قاضی اموال به نسبت سهم تقسیم شود