21 خرداد 1402

اعتراض به مراحل استخدامی

دسته بندی : حقوقی | اعتراض به عملیات اجرایی (موضوع مواد 146 ،147 قانون اجرای احکام مدنی)
فائزه فیروزی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده در ازمون استخدامی شرکت کردم و در مرحله نهایی به دلیل عدم تطابق رشته تحصیلی با ردیف شغلی مد نظر مردود اعلام شدم در حالی که چنین رشته ای ا که در مقطع کارشناسی تقاضا کردند اصلا وجود ندارد و در مقطع ارشد به طور مجزا رشته ای جداگانه میشود با وجود اینکه منابع ازمون عینا منابع رشته تحصیلی من بوده و در هیچ دانشگاهی فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی این رشته وجود ندار با وجود اینکه بنده با اختلاف زیاد نفر اول شدم بنده را مردود کردند حتی طی مشورت با وزارت علوم تطابق این رشته تحصیلی و ردیف شغلی را تصدیق نمودند اما با توجه به اینکه ارگان مربوطه نامه برای استعلام به وزارت علوم ارسال نمیکند بنده باید شکایت کنم برای طرح شکایت لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقتتون بخیر بله می توانید در هیئت گزینش اعتراض نمایید.در این مرحله شما طی درخواستی خواستار بررسی دوباره وضعیت خود و همچنین نحوه انجام مصاحبه ی خود شده و هیئت بدوی در این رابطه رای را صادر می نماید . در صورتی که در مرحله بدوی علیه شما رای صادر شود می توانید در مرحله تجدید نظر این رای هیئت بدوی اعتراض نمایید . رای دوباره در این خصوص مورد بررسی قرار می گیرد . در این مرحله معمولا رای صادره در خصوص گزینش و مصاحبه شما قطعی بوده و دیگردر هیئت گزینش نمی توانیداعتراض نماید . اعتراض در این مورد تنها در دیوان عدالت اداری امکان پذیر می باشد. و شما باید برای اعتراض به رای صادره باید به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید .