11 تیر 1401

مالکیت مشاعی و اقدام به فروش سهم

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک قطعه زمین مسکونی به متراژ۱۵۰متر داریم بین ۳نفر شریک و هرکدام سند ۲دانگی جداگانه داریم آیا دونفر از شرکا اجازه قانونی دارن ۴ دانگ را بفروشند یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصولا هر یک از مالکین مشاعی می توانند نسبت به فروش سهم مالکیتی خود اقدام نمایند و عنداللزوم جهت تقسیم اقدام و در صورت عدم افراز،، درخواست فروش از طریق مزایده دادگاه را بخواهند.. مؤید باشید..