22 خرداد 1402

استعلام عقد موقت جهت مستمری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری مستمری طبق ماده واحده قانون تعیین تکلیف اشخاصی که ده سال و کمتر حق بیمه پرداخت کرده اند
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. خانم مطلقه ای صیغه ۵ ساله هستن، و در مراحل پایانی کارهای بيمه تأمین اجتماعی هستند که بيمه مادرشون بشن.. آیا ممکنه اداره ثبت احوال متوجه بشن که خانم صیغه هستن و کاره بيمه شون به مشکل برخورد کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود عقد موقت ثبت نمیشود تا امکان استعلام ان باشد و نگرانی در این خصوص نیست.