23 خرداد 1402

قرارداد حقوقی و تعهدات

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
صابر نصرالله نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آذر ۱۴۰۰ قرارداد پروژه ای با شرکت با مدت ۲ ماه انجام شد و تسویه گردید . و پولم را گرفتم و پروژه هم تحویل شد.
حال تقریبا بعد از ۱۶ ماه اعلام میکند که بنده کار را تحویل نداده ام .
میگن که باید صورت جلسه میشده !
به هر حال فایل ها رو گم کردند و ندارند .
در قرارداد هم ذکر شده بود که ۸۰ در صد مبلغ پروژه پس از تحویل کار پرداخت میگردد .
حال شکایت کردند و ادعای خسارت کردند !
نظر شما چیست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. اگر دلیلی مکتوب مبنی بر تحویل گروژه دارید در جلسه دادگاه به رییس شعبه تحویل دهید در غیر اینصورت اگر شاهدی مبنی بر تحویل گروژه به نماینده شرکت دارید به دادگاه معرفی و تقاضای استماع گواهی گواهان را بکنید. ضمنا اگر گروژه قابل رویت و کارشناسی است میتوانید تقاضای ارجاع به کارشناسی هم بکنید تا کارشناس بررسی و تحویل گروژه وفق قرارداد را تایید کند