23 خرداد 1402

امور استخدامی و تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اصلاح تاریخ بازنشستگی
سیدعلی مهاجرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام اینجانب معلول جسمی حرکتی خفیف می باشم و در ادارات دولتی شاغل هستم میخاستم بدونم آیا ساعت کاری کمتر بهم تعلق میگیرد یا خیر؟ و آیا این ساعت کاری می شود ذخیره کرد؟ و با چند سال سابقه می شود بازنشسته شد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

حداقل سن بازنشستگی برای کلیه معلولین عادی، بیماران ناشی از شرایط خاص کار، معلولین حوادث ناشی از کار و شاغلین مشاغل سخت و زیان آور مشمول تبصره (3) قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی و معلولین عادی وشاغلین مشاغل سخت و زیان‌آور ـبرای مردان (50) سال و زنان (45) سال می‌باشد. کاهش ساعات هفتگی به میزان ۱۰ ساعت در هفته مختص معلولان شدید و خیلی شدید است