23 خرداد 1402

چک و امور مالی مربوط حقوق افراد

دسته بندی : تجاری | ابطال ورقه اختراع
رضا جعفری ملک آباد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یه چک از مشتری گرفتم میخوام انتقال بدم به اسم همسرم ولی خودم چک برگشتی دارم وارد همراه بانک شدم انتقال انجام نمیشه و در نهایت این پیغامو میده در انتقال چک وارد کردن کد بابت اجباری است. بخاطر اینکه چک برگشتی دارم انتقال نمیده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما امکان دریافت و انتقال چک وجود ندارد. مگر صادره کننده با گرفتن تعهد از شما یک چک دیگر برای شما با کد ملی شخص دیگری صادر کنند.