24 خرداد 1402

درخواست رفع حجر چگونه انجام میشود؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | رفع حجر
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانواده که سر لجو لج بازی کسی را دیوانه جا بزنند وشخص از شدت ناراحتی افسرده شده واسم محجور بگزارند روش وهیچ گونه مدرکی هم نداشته باشد که ارث پدر ی که تنها سقف بالای سرش است وهرجا که میرود حرفش را قبول نمیکنند باید چه کند
ممنون از لط شما مچکر میشم راهنمای کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود میتوانید از شعبه ای که به حجر شما رسیدگی کرده دادخواست رفع حجر ارسال کنید ویا به امور سرپرستی محل سکونت خود مراجعه و پیگیری رفع حجر خود باشید