24 خرداد 1402

ارجاعات به ریس دادگستری

دسته بندی : تجاری | ورشکستگی
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،در شهر پیشوا شخصی به مدت بیست سال شایدم بیشتر با پول و سرمایه مردم به طور علنی کار میکرد و تمام شواهد موجوده که طبق گفته خودش۹۳۰۰ نفر پیشش حساب داستن که اکثر خانمهای سرپرست خانوار و مستاجرین و افراد گرفتار بودن و ایشان یک روز هم یک ریال حساب و کتابش بهم نخورد.
تا اینکه بیست روز پیش اومدن بردنش و شش ماهی میشه که دادستان شهر پیشوا عوض شده و موقع بردن ایشان فرموده که خودم نمیدونم به چه دلیل دارم میرم و به مردم گفتن خیالتون راحت پول به اندازه همتون هست فیلم هاش موجوده و بعد از دوروز گفتن من ورشکست شدم در انزار مردم.
و با مامور امنیتی میرن میان و دادستان اموال ایشان و معرفی کردن و از مردم خواستن که برن و به حسابهاشون رسیدگی بشه حالا که تعدادی رفتن یه فرم دادن که نشون دهنده این هست که یک سوم پولتون بگیرین و خیلی ها امضا نکردن .
ایشان یک شو راه انداخته برای وقت خریدن و دادستان به هیچ عنوان اجازه شکایت از ایشان نمیده و جواب قاطع نمیده و تمام املاک ایشان به جز فروشگاهش رو انکار کردن.
و دادستان تقی زاده پیش مردم وجهه خوبی ندارن باید چکار کرد .
میشه که از مقامات بالا پرخواست رسیدگی کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می توانید از طریق ریس دادگستری پیگیری نمایید