06 آبان 1400

در صورت بارداری در عقد موقت آیا اجازه پدر برای عقد دائم لازم است .

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پارسال بایه تبعه افعانی بااجازه پدرم صیغه محضری کردم .به مدت ۲ماه.بعدازتموم شدن تاریخ صیغه من ازایشون باردار شدم .الان قصد ازدواج باهاشون دارم اماپدرم اجازه عقد نمیده درجریان بارداری منم نیست .میتونم بدون اجازه پدرم عقد قانونی کنم ؟به همسرم تابعیت ایرانی میدن ک من بتونم برای فرزندم شناسنامه قانونی بگیرم.؟ممنون ازشما🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به بارداری شما مطابق قانون می توانید تقاضای ثبت رسمی عقد موقت را بنمایید و اینکه اجازه پدر مخصوص دختران باکره می باشد و چون یکبار اجاره ازدواج داده شده محضر ازدواج مشکلی جهت عقد دائم نخواهد داشت و پس از عقد همسر شما می تواند دارای تابعیت ایرانی نیز شود.