25 خرداد 1402

تعیین درصد معلولیت و اعلام بازنشستگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به اقدامات تامین اجتماعی مبنی بر قطع مستمری ( از کارافتادگی،بازنشستگی،بازماندگان و...)
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درودبرشما من همکار شاغل در بیمارستان تامین اجتماعی هستم و۲۸سال ونیم سابقه کاردارم،بیمار صعب‌العلاج هستم ۵بار عمل جراحی کردم و پرتو درمانی هم انجام داده‌ام آیا باتعیین درصد معلولیت توسط کمیسیون پزشکی میتونم با آخرین فیش حقوقی بازنشسته بشم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام این سوال خارج از تخصص اینجانب می باشد می توانید سوالتان را از دیگر همکاران متخصص در امور کار مطرح نمایید.