25 خرداد 1402

اثبات کارگری وکارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به استرداد حق بیمه
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده ۳سال از سال ۷۸ الی ۸۰ به عنوان تراکت پخش کن در یک مغازه خدمات لوله کشی کارکردم هیچگونه حق بیمه پرداخت نشده مدرکی از آن موقع ندارم که اثبات کنم آنجا کارکردم آیامیتوانم از کارفرما شکایت کنم بابته واریز حق بیمه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود به استناد واریزی ودیگر مستندات به اداره کار شکایت نماید.