25 خرداد 1402

درخواست اجرای مهریه ضمن العقد

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
رضا جعفری ملک آباد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
من دی ماه ۱۴۰۰ مهریه مو گذاشتم اجرا بعد یکسال و خورده ای الان حکم اومده که سالی یک سکه باید بده و قسط اول برا ابان ۱۴۰۲ هست الان من تاخیر تادیه بزنم برا مهریه یا دادخواست دیگه که به نفع من باشه یا کاری نمیتونم بکنم و باید صبر کنم ممنون میشم راهنماییم کنید .
یه سوال دیگه که ایشون میتونن از کشور خارج بشن یا نه یا اینکه باید من برم ممنوع خروجش کنم؟
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما با توجه به توضیحات شما و محکومیت زوج به پرداخت سکه مشمول خسارت تاخیر تادیه نمیشود چون سکه به نرخ روز پرداخت می‌کنند. امکان ممنوع الخروجی فقط در صورت بدهکار بودن ایشان و اقساط معوق داشتن وجود دارد که در فرض موجود چنین چیزی وجود ندارد.