27 آذر 1401

عدم احتساب سوابق بیمه بیکاری در تأمین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یکسال ازصندوق بازنشستگی آینده ساز بیمه بیکاری گرفتم.سال(1385) در زمان انتقال سوابق به تامین اجتماعی آینده ساز پول ان یکسال بعلاوه3سال قبلش رو به تامین اجتماعی انتقال داد.حالا تامین اجتماعی ان یکسال را جز سوابق من حساب نمیکنه .چیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید به استناد مدارک و مستندات خود، طی درخواستی از سازمان تأمین اجتماعی، الزام سازمان مربوطه را در اینخصوص جهت احتساب سابقه مذکور بخواهید،، در صورت عدم توفیق بایستی مراتب را در دیوانعدالت اداری مطرح نمایید.. مؤید باشـید..