27 خرداد 1402

کارمزد وام صندوق قرض الحسنه

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محمد مهدی زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ده میلیون تقاضای ‌‌وام.از صندوق قرض الحسنه محلی کردم ‌‌وبا ضامن چک دار و آمدن در دفتر صندوق با وام موافقت کردند اکنون که ۳درصد مبلغ وام را کسر ۹۷۰۰۰ دادند و سپس مبلغ ۷صد هزار تومان دیگر کسر کردند علت را جویا شدم گفنچتند برات امتیاز وام خریده این اعتراض کردم چرا اطلاع رسانی نکردید میگویند اگر ناراحتی بیا وانت را برگردان . آیا اینطور خرید امتیاز و کسر کارمز د اول کار صحیح است تشکر میکنم راهنماییم کنید کلاهد وز‌ اصفهان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اخذ کارمزد بابت فعالیت های صندوق قرض الحسنه و خدماتی که ارائه می‌دهند، در ابتدای پرداخت وام صحیح است البته با درج شرط مورد توافق طرفین مبلغ اضافه‌ای که از وام شما کسر گردیده صحیح نیست و وجهه قانونی ندارد مگر اینکه شرط شده باشد و جنابعالی پذیرفته باشید. موفق باشید