27 خرداد 1402

حق الوکاله بعد اجرای رای

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
فاطمه زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام قرارداد مشارکت در ساخت بوده سازنده بعد از ۳سال هنوز تو مرحله سقف و ستون هستش و جواز تکمیلی هم هنوز اخذ نکرده اقدام کردیم برج ۸پارسال رای داور رو برای فسخ قرار داد گرفتیم و ۲جلسه دادگاه هم رفتیم و قاضی حکم به اجرای رای داور داده و الان پرونده تو اجرای احکام هستش و گفتن باید ابهام رای داور بشه و رای کامل نیست آیا میشه دستمزد شمارو بعد از تحویل ساختمان به ما داد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر، با توجه به اینکه وکیل ابتدای اعلام وکالت باید تمبر ابطال کند، مبلغی در ابتدا باید پرداخت گردد