11 آبان 1400

اعتراث ثالت به توقیف ملک در اداره ثبت

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در پرونده ملک توقیفی در سال ۹۶ در جریان مهریه ، شخص ثالث با ارائه قولنامه عادی به تاریخ سال ۹۳ مدعی خرید سهم ملک فوق شده و چک های استعلامی هرکدام برای ذی نفعهای متعدد و بی ربط بوده ، قاضی پرونده حکم ناحق صادر کرده چه میشود کرد ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم در صورت احراز شرایط فروش ملک توقیف شده و انتقال صحیح میتوانند حکم به رفع توقیف ملک را صادر نمایند شما می توانید به آن اعتراض نمایید و دلایلتان مبنی بر صوری بودن انتقال را ارائه نمایید