27 خرداد 1402

سهم مستمری بازماندگان

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سهیل ترابی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
پدرم به تازگی فوت کرد و دو خواهر هم طلاق گرفتن میخواستم بدونم به هر خواهرم چند درصد از حقوق مادرم میرسه

پاسخ کارشناس حقوقی :

در صورتی که فقط دو خواهر شما بازمانده باشند حقوق بین آنها تقسیم خواهد شد و در صورتی که مادر شما هم در قید حیات باشد و جزو بازماندگان باشد نیمی از حقوق به مادر و نیم دیگر هم بین دو خواهر تقسیم می شود.