13 آبان 1400

ازالت پرده بکارت و اثبات ان

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌ خسته نباشد
من الان ۱ سال و ۴ ماه هس عقد کردم
دو سه ماه اول با خانم‌خواسم‌رابطع داشته باشم فهیدم ایشون باکره نیسن
و ایشون گفتن میرم پزشک و قانوی اینا
الان مهریه اش رو اداره ثبت اجرا گزاشته
به من گف به کسی نگم باکره نبوده منو گول زده یه گرده زد تو واتساب با دوستش داشتن حرف میزدن گف من خودارضایی کردم و با خیار پرده.رو خودم
[۱۱/۳،‏ ۱۲:۱۶] erfan: البته توی دوران عقد هسیما
[۱۱/۳،‏ ۱۲:۱۶] erfan: الان ۲ ماه هس پیش من‌نیومده
[۱۱/۳،‏ ۱۲:۱۶] erfan: درخواست ناشیزه هم‌زدم
[۱۱/۳،‏ ۱۲:۱۷] erfan: آیا میتونم اثابت کنم با عکس ها و چت هایی که بوده و پیام هایی که بوده و درگروه که صحبت های کردن و من عکسشو دارم که ایشون باکره نبود از اول
[۱۱/۳،‏ ۱۷:۳۹] erfan: ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما با توجه به اینکه دیر اقدام نموده اید ولی هر انچه که اسکرین شات دارید و مدارک دیگر جهت اثبات به دادگاه ارائه دهید و فسخ نکاح را بخواهید