30 خرداد 1402

تصرف تاجر ورشکسته در اموال و در امور غیرمالی

دسته بندی : تجاری | ورشکستگی
فاطمه کلائی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
سوال من این هست ک ایا تاجر ورشکسته علاوه بر وکیل ورشکستگی که موضوعش جداست برای اداره امور غیر مالی خود وکیل بگیرد؟ با توجه به اینکه حق تصرفی هم در اموالش نداره تا حق الوکالة بدهد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی تاجر ورشکسته از جهت اداره امور غیرمالی ممنوعیتی ندارد و میتواند با وکیل دادگستری قرارداد منعقد کند ولی امکان پرداخت حق الوکاله از اموال خود برای ایشان فراهم نیست.