31 خرداد 1402

سواستفاده از برند وعلامت شرکت دیگر

دسته بندی : تجاری | منع خوانده از تولید و استفاده علامت تجاری مشابه علامت خواهان
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر اگر شخصی محصولات یک شرکت رو با همون شکل و برند تولید کنه با کیفیت بالا باتوجه به اینکه اون شرکت چند وقتی هست تعطیل شده و اون محصول رو تولید نمیکنه الان که گرفتنش حکمش چیه اون شرکت هم دولتی بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی عمل شما جرم بوده زیرا از روی عمد و با اطلاع و اگاهی به استفاده از علامت تجاری متعلق به دیگری از طریق کپی علامت تجاری یا سوء استفاده از آن پرداخته اید، به استناد مواد 40 و 61 قانون ثبت اختراعات مجرم شناخته شده و به مجازات مقرر محکوم میگردید.