27 آذر 1401

پاک نمودن اسم زوجه از شناسنامه زوج

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ی آقایی در سن ( ۲۰/۲۳) ازدواج کردن کامل
و بعد ۶ ماه بخاطر دخالت های خانواده خانم . آقا خانومشونو میبرن خونه پدرشون( خونه پدر زن) و ب مدت چند سال اونجا میمونن و زندگی مشترکی تو این چند سال نداشتن
آقا تو این چند سال در نبود خانم میتونه بره اسم خانم رو از شناسنامه خط بزند؟ و احتمال دارد ک آقا ۲ تا شناسنامه داشته باشد خود آقا گفته ۲ تا شناسنامه دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به اینکه روابط زوجیت فیمابین زوجین، بصورت دائم برقرار بوده و واقعه طلاقی نیز ثبت نگردیده است، بنابراین طرفین زن و شوهر بوده، هر چند که زندگی مشترکی هم نداشته باشند.. فلـذا با عنایت به روابط زوجیت دائم زوجین، پاک نمودن اسم زوجه از شناسنامه زوج، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرلیطی امکان پذیر نمی باشد.. در خصوص داشتن شناسنانه دوم زوج نیز؛ چنانچه اقدامی در خصوص جعل و تزویر شناسنامه صورت گرفته باشد، بلحاظ جزو اسناد رسمی بودن سند سجلی،، مرتکب به اتهام جعل و استفاده از اسناد رسمی مجعول، تحت پیگرد و مجازات قانونی قرار می گیرد.. در صورت نیاز جهت بررسی بیشتر می توانید از طریق مشاوره تلفنی، راهنمایی کامل را دریافت نمایید.. مؤید باشـید..