27 آذر 1401

حکم الزام تنظیم سند و امکان توقیف ملک

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام حکم الزام تنظیم سند گرفتم ولی بدلیل تخلفات اعم از اضافه ساخت حکم دیوان قطعی شده تخریب ملک و شاکی خصوصی حکم اجرای احکام قابليت اجرایی 4سالت ندارد. بخواهم درخواست توقیف ملک و دو آپارتمان باقی مانده بنام مالک را بکنم بدون گذاشتن وثیقه با توجه به آپارتمان خودم در این مجتمع نیز هست تا زمانی که مشخص شدن سند وخسارت تخریب واحتمال فروش 2 واحد از 4 واحد راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ اظهارنظر قطعی در خصوص موضوع مطروحه شما مستلزم بررسی مدارک و مستندات ابرازی شما می باشد.. فاما در قاعده کلی؛ شما می توانید با تأمین خواسـته، املاک بنام خوانده را تا تعیین تکلیف نهایی توقیف نمایید.. در صورت نیاز جهت بررسی بیشتر می توانید از طریق مشاوره تلفنی، توضیحات لازم را ارائه و راهنمایی کامل را دریافت نمایید..