27 آذر 1401

استعلام از سـکه پرداختی به اجرای احکام

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرمن باید امروز یک سکه به دادگاه بابت مهریه ارایه میداد. درکدام قسمت سامانه ثنا نشون‌میده که سکه ای تقدیم‌دادگاه کردند یاخیر؟ چون بادادگاه تماس میگیرم اصلا پاسخگونیستند میگن حضوری ومن درشهردیگه ای سکونت دارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورت پرداخت، سـکه پرداختی، توسط شعبه اجرای احکام گواهی و در پرونده منظور می گردد.. برای اسـتعلام پرداختی می توانید از قسمت اطلاع رسانی سایت ثنا، مراتب را مشاهده نموده و یا در صورت عدم ثبت گواهی در سامانه، بایستی حضوری مراجعه نمایید.. در صورت تمایل جهت بررسی و استعلام می توانید از طریق مشاوره تلفنی، راهنمایی کامل را دریافت نمایید..