27 آذر 1401

خانومم جهیزیه از کمیته امداد گرفته، اما پدر و مادرش برداشتن و میخوان خودشون تو خونه استفاده کنن ایا من میتونم شکایت کنم کمیته امداد وسایل رو پس بگیره.؟

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خانومم جهزیه از کمیته امداد گرفته اما پدر و مادرش برداشتن و میخوان خودشون تو خونه استفاده کنن ایا من میتونم شکایت کنم کمیته امداد وسایل رو پس بگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در اینخصوص امکان طرح دعوی و یا امکان گزارش به کمیته امداد وجود دارد، ولی شما سمت لازم در اینخصوص را نداشته و صـرفا همسرتان می توانند موضوع را گزارش نمایند تا مراتب رسـیدگی و نهایتا استرداد گردد.. مؤید باشـید..