17 آبان 1400

قطع مستمری بازنشستگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام در رابطه با زنی که حقوق بازنشستگی دریافت می کند و مجدد می خواهد عقد دانم انجام دهد ایا حقوق شون قطع می شود البته در قانون اصلاحیه نوشته قطع نمی شود ولی خیلی ها نگرانمون کردن و میگن قطع میشه و اون قانون مربوط به دوره احجدی نژاد بود و الان نیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود و وقت بخیر ببینید تنها مستمری که با ازدواج دائم خانم قطع میشود ،مستمری پدر یا همسر متوفی هستش ،توجه بفرمایید پدر و همسر متوفی؛به این معنی که وقتی پدر شخص یا همسر شخص فوت میکنند مستمریی به بازماندگان ایشون تعلق میگیره که اگر اون خانمی که داشتن این مستمری رو میگرفتن ازدواج کنند دیگه قطع میشه براشون ،پس اگر مستمری بازنشستگی متعلق به خود شماست نگران نباشید ،ازدواج دائم شما هیچ تداخلی با مستمری بازنشستگیتون نداره و اجازه ی قطع این مستمری رو تحت هیچ عنوانی ندارند، اما اگر این مستمری بازنشستگی پدر متوفی یا همسر متوفی شماست که به شما به عنوان بازمانده تعلق گرفته بله با ازدواج دائم شما قطع میشود