04 تیر 1402

ثبت شناسنامه برای فرزند از صیغه ی موقت

دسته بندی : خانواده | اعسار
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشیدببخشیدمن 8سال پیش بایکی صیغه 10ساله کرده بودبعدیه دختربه دنیااوردم بعدیه مشکل ازطرف خانواده پسرپیش امدپسررفت تاچندسال پیداش نبودبعدازچندسال امدوگفت بریم دائم کنیم عقدمونورفتیم دائم کردیم بعدرفتیم برای شناسنامه دخترکه بگیریم دادگاهیمون کردندحالاقاظی گفته بایدبریدازمایش دی ان ای همه مدارکم هست ولی گفتندبایدبریدازمایش هم گفتند7میلیون درمیادماهم نداریم بابدبختی داریم زندگی میکنیم میشه یه راهی بهم بگیدکه این پولونداریم بدیم بایدچکارکنیم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام کاربر گرامی برای تشخیص هویت اصلی فرزندتان ،ازمایش DNA لازم و ضروری است لذا اگر خواهان شناسنامه هستید حتما باید آزمایش مربوطه انجام شود