18 آبان 1400

پرداخت هزینه های پزشکی قانونی

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من در حال متارکه با همسرم هستم و همسرم در مقابل درخواست نفقه من ، درخواست فسخ نکاحیه بدلیل وجود قرن رو مطرح کردند و بخاطر اثبات خلاف ادعای ایشان من دوبار پزشکی قانونی مراجعه کردم ولی همسرم هردفعه ب جواب پزشکی قانونی تجدید نظر میزنند و من متحمل پرداخت هزینه میشم ، سوالم از خدمت شما اینه ک چطور میتونم هزینه های پزشکی رو ب عهده همسرم بزارم ، چون بخاطر درخواست ایشون من هر دفعه مجبورم پزشکی قانونی مراجعه کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،کاربرگرامی چنانچه ایشان به نظریه پزشکی قانونی معترض می باشد می‌بایست هزینه ها توسط همسرتان پرداخت شود.