28 آذر 1401

اخراج کارگر توسط کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.شغل من در مشاغل سخت و زیان آور تایید شده و کارفرما از من خواسته ۴ درصد حق بیمه رو من پرداخت کنم که من زیر بار نرفتم میخواستم بدونم اگه من پرداخت نکنم مشکلی برایم پیش میاد؟کارفرما می تونه کاری کنه یا نه باید خودش پرداخت کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ علیرغم تکراری بودن سئوال مطروحه؛ شما می توانید با طرح دادخواستی در اداره کار محل؛ حق و حقوق و مزایای شغلی خود را طبق قانون کار مطالبه نمایید.. در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.. مؤید باشید..