28 آذر 1401

قول ازدواج و عمل نکردن به آن

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،
دختری یک سال و نیم با اطلاع مادرش قول ازدواج داده به من الان جا زدن،آیا می‌شود از مادر و دختر شکایت کنم؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا قول ازدواج، در هر سطحی هم بوده باشد، عُلقه زوجیت ایجاد نمی کند. و صرف وعده ازدواج به دیگری و یا حتی تنظیم قول و قرار ازدواج بدون اینکه سو رفتار با طرف مقابل داشته باشد، منجر به تحقق عمل مجرمانه و قابل مجازات نخواهد بود.. چراکه وعده دروغ ازدواج خود به تنهایی جرم نبوده و شخصی صرفاً به خاطر دادن یک وعده به طرف مقابل عمل مجرمانه‌ای به وقوع نپیوسته است و قابل مجازات نمی‌باشد، زیرا هر کسی اختیار این را دارد که در ازدواج خود تصمیم گیری‌هایی انجام دهد و اگر خلاف آن اثبات شد به صرف به هم زدن وعده ازدواج نمی‌تواند جرم محسوب گردد و طرف مقابل را مجبور به پرداخت خسارت کرد.. در نتیجه امکان شکایت در اینخصوص میسر نبوده و قابل استماع در مراجع قضایی نمی باشد.. مؤید باشید..